Uw bedrijfsafval laten op halen door MKB-afval

Wanneer u intrekt in een kantoorpand zal het de eerste maand lijken alsof er nog niet zo heel veel aan de hand is. Alles gaat lekker en lijkt geregeld. Maar na een paar weken begint het te stinken. Het afval wordt niet opgeruimd! Dat kan ook niet want er is niemand die dat wegbrengt, geen container om het in te gooien en dus blijft het maar staan. Gelukkig kan u dat oplossen want er is een ophaaldienst bedrijfsafval Nijmegen. Dit wordt verzorgd door het bedrijf MKB afval. Zit u niet in Nijmegen? Niet getreurd, MKB-afval haalt ook nog op andere plekken op. Laat me u daarom wat meer vertellen over dit bedrijf en wat zij allemaal voor u kunnen betekenen.

Container huren en afval laten ophalen

Bij MKB-afval kan u dus kiezen voor een ophaaldienst bedrijfsafval Nijmegen. Maar u kan voor nog veel meer kiezen. Ze verhuren namelijk ook containers in verschillende maten. Hebt u behoefte aan een gewone kliko omdat u maar een klein bedrijfspand bezit of misschien gewoon voor thuis dan kan dat net zo goed als een hele grote container met een inhoud van 1700 liter voor de grote kantoorpanden. Ook halen ze uw afval graag gescheiden op. Dan kunt u gewoon blijven scheiden. Dat is ook nog eens goed voor het milieu.

Wat vinden anderen?

Het bedrijf krijgt enorm goede recensies waaruit voornamelijk te halen valt dat ze bij MKB afval gewoon doen wat wordt beloofd. Ze leveren de juiste dingen en op tijd en ook de klantenservice, in het geval van een vraag, is goed bereikbaar en u wordt vriendelijk te woord gestaan. En al die goede recensies komen niet alleen door de ophaaldienst bedrijfsafval Nijmegen. Die zijn ook afkomstig van klanten met andere wensen die dus ook prima zijn geholpen.

Klik klik

Via de website kan u heel makkelijk in contact komen met de klantenservice. Daarnaast kan u ook uw bestelling via de website doorgeven en ook voor vragen kan u daar terecht. Bellen mag natuurlijk ook maar is dus niet persé nodig. Dat scheelt weer een stapje en het maakt het hele proces nog weer wat makkelijker.

Hoeveel kost dat?

Op de website kan u ook heel eenvoudig de tarieven vinden voor wat u zoekt. Die staan ofwel bij de producten of in uw winkelmandje aangegeven. Let op, de prijzen die per maand staan aangegeven zijn exclusief BTW.

Makkelijker kan haast niet! Houd het schoon met de hulp van MKB-afval.