Een koffiebar op locatie is een echte aanrader!

Een tijdje geleden ben ik naar een ontzettend leuk evenement geweest waar veel bedrijven bij elkaar kwamen. Zo'n evenement is een leuke afwisseling van de dagelijkse sleur en daarbij nog eens bijzonder nuttig. Vaak raak ik in gesprek met mensen en ik denk dat dit ook heel belangrijk is om je netwerk op te kunnen bouwen. Een mooie plek om te netwerken is bij de koffiemachine en ook bij dit evenement was daar heel goed voor gezorgd. De host van het evenement had een koffiebar op locatie gerealiseerd en ik was onder de indruk van de kwaliteit ervan. Zo werd er heerlijke koffie gemaakt door een barista die was ingehuurd. Een barista inhuren geeft net dat beetje extra aan de ervaring die je hierdoor meekrijgt. Ik was benieuwd naar wat nu eigenlijk de mogelijkheden zijn van een koffiebar op locatie en raakte met de eigenaar ervan in gesprek. Wil jij meer weten over de mogelijkheden ervan? Lees gauw verder en ontdek of jij voor jou bedrijf, evenement of feestje ook een barista inhuren wil!

Een barista inhuren zorgt voor een bijzondere koffie ervaring

Het huren van een koffiebar voor jouw feest of evenement is ontzettend leuk en biedt jouw gasten een bijzondere ervaring. De verhuurder is vaak goed op de hoogte van alle wensen die ondernemers hebben en staat daarom altijd klaar met goede tips en leuke ideëen. Wist je bijvoorbeeld dat je zelf jouw eigen koffiekaart kunt laten samenstellen? Zo kun je een barista inhuren die koffie creëert welke zijn vernoemd naar namen die je zelf opgeeft. Ook kun je een koffiebar op locatie huren met alle benodigde materialen zoals kopjes, koffiebonen en servetjes erbij in. Daarbij is het heel vaak mogelijk om een koffiebar op locatie te huren welke helemaal past bij de sfeer van jouw evenement. De eigenaar vertelde mij dat hij verschillende soorten bars verhuurde en dat gasten zelf aan kunnen geven welke hun voorkeur heeft. Ik merk aan de mensen om mij heen dat iedereen het leuk vindt als er wat extra moeite wordt gedaan voor zo'n evenement. Zelf vind ik het altijd iets extra's hebben en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wist je bijvoorbeeld dat je een barista inhuren kunt die alles weet van Latte Art? En dat hij je alles kan vertellen over de herkomst van de koffie, de verschillende geuren en smaken en hoe de koffiebonen precies groeien? Juist dit soort informatie waarderen gasten en daarbij is het een mooi moment om even te ontspannen. Mocht je nu zelf ook een keer een evenement of verjaardag vieren en je bent op zoek naar een leuk idee, dan hoop ik dat bovenstaande ervaringen je op weg zullen helpen. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast geworden van een koffiebar op locatie en zeker wanneer je de mogelijkheid ziet om daarbij een barista in te huren zou ik dat zeker doen!