Alles over Eukanuba voor jouw kat of hond

Als baasje willen we natuurlijk de beste verzorging voor onze dier. Dit komt op allerlei verschillende soorten vlakken aan bod. Eukanuba is een merk wat je hierbij wil helpen. Het is een merk dat in 1969 al bezig was met ontwikkelen. Alle producten binnen hun assortiment ondergaan de benodigde kwaliteitscontrole om een goed product op de markt te brengen. Het bedrijf is dagelijks bezig met de natuur en alle omstandigheden daar omheen. Zo wordt hun fabriek opgewerkt door windturbine, wat het een planeetvriendelijk bedrijf maakt. De voeding in hun assortiment is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten.

De producten

Eukanuba heeft een breed assortiment aan voedingsproducten voor katten en honden.Katten en honden zijn carnivoren en volgens Eukanuba moeten ze ook zo gevoerd worden. Je zou wel kunnen zeggen dat dit hun pay-off is. Hierdoor zitten er hoogwaardige dierlijke eiwitten in de voedingproducten van Eukanuba, zoals kip en lam. Dit is wel goed om te weten, aangezien niet iedereen hier achter staat. Daarnaast heeft Eukanuba voor elke hond een geschikte voeding. Hun hondenvoer is onderverdeeld voor drie verschillende levensfases, namelijk voor puppies, volwassen en oudere honden. Deze drie levensfases zijn ook onderverdeeld in merken: Eukanuba Puppy, Eukanuba Adult en Eukanuba Senior. Naast de drie levensfases bieden ze ook voeding aan voor honden en katten met problemen. Denk aan huid en vachtproblemen, maag en darmproblemen, nierproblemen, urinewegproblemen, overgwicht of gewrichtsproblemen. Het is goed om te weten dat je hier rekening mee kan houden door speciale voeding.

Waarom voeding zo belangrijk is

Voeding is natuurlijk voor alles en iedereen belangrijk. Dit hebben we nodig om te overleven en katten en honden dus ook. Daarbuiten zijn er verschillende andere reden waarom voeding belangrijk is. Elke kat of hond kan anders reageren op bepaalde voedingsproducten. Ook kan elke voeding anders reageren op het gebit van je huisdier. Het gebit van honden en katten is gemaakt voor vlees en niet om plantenmaterie te verwerken. De producten van Eukanuba zijn dus geschikt voor het gebit van een kat of hond.

Persoonlijke voorkeur

Als baasje zijnde ben jij natuurlijk de baas over wat voor voeding je je huisdier wil geven. Overal op het internet staan er tips en redenen waarom bepaalde voedingsproducten goed zouden zijn voor je kat of hond. Wat wij altijd zullen aanraden is advies vragen bij een dierenwinkel. Een dierenwinkel heeft natuurlijk een uitgebreid assortiment van voedingsproducten en kunnen je misschien wel het beste advies meegeven. Daarna is het een kwestie van uitproberen samen met je kat of hond.