Reinigingsproducten, alles voor een optimale hygiëne binnen je bedrijf

Hygiëne binnen het bedrijf is van ontzettend groot belang. Zeker in de voedingsmiddelenindustrie wordt er nauwlettend bijgehouden of de hygiëne wel op orde is. Daarom vind je dan ook veel verschillende soorten hygiëne materialen zoals RVS wasbakken, handdrogers en andere reinigingsapparatuur. In dit artikel een blik op een aantal belangrijke reinigingsapparatuur die niet mogen ontbreken in jouw bedrijf.

Waarom een RVS wasbak in de voedingsmiddelenindustrie zo belangrijk is

Zoals gezegd is hygiëne heel belangrijk binnen de voedingsmiddelenindustrie en ook daarbuiten. Zeker op dit moment in de tijd van de pandemie kan er niet genoeg nadruk liggen op hygiëne. Overweeg de hygiëne te waarborgen met een rvs wasbak. Deze speciale wasbak bestaat uit meerdelige wasgoten met een muurmontage. Combineer de wasbak met bijvoorbeeld andere reinigingsapparaten, zoals een desinfectie dispenser en handdroger. Alles voor een optimale hygiëne op de werkvloer.

De RVS wasbak gaat jarenlang mee

RVS wasbakken van post parts hebben een dikwandige rvs-plaat. Met een naadloze afwerkingen en een sterke constructie gaan deze wasbakken, jarenlang, nee eeuwenlang mee. Ze zijn heel onderhoudsvriendelijk en zorgen voor een perfecte hygiëne. Door middel van een sensor wordt de hygiëne extra gewaarborgd.

De verschillende soorten RVS wasbakken die te koop zijn

Het ligt natuurlijk helemaal aan je bedrijf in welk soort wasbak je nodig hebt. Zo heb je kleine RVS wasbakken die voor één persoon geschikt zijn of grote wasbakken voor meerdere personen. Genoeg keuze afhankelijk hoe groot je bedrijf is. De wasbakken zijn heel makkelijk op maat te koop en af te stellen op de grootte van je bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een rvs haspel?

Het hebben van een rvs haspel binnen het bedrijf brengt vele voordelen met zich mee. De grootste daarvan is dat er geen slangen meer in het bedrijf ronddwarrelen op de vloer. De haspels nemen een minimale ruimte in en zijn zo gemonteerd. Op deze manier kan er intensief schoon worden gemaakt zonder daarbij te struikelen over slangen.

Het assortiment van reinigingsproducten

Om jouw bedrijf zo hygiënisch mogelijk te houden kom je er niet alleen met een rvs wasbak en haspel. Het assortiment van reinigingsproducten reikt veel verder dan alleen dat. Heb je wel eens nagedacht over een drukverhoger die voor goede waterdruk zorgt? En handdesinfectie en handdrogers die voor schone handen zorgen na een bezoekje aan het toilet. Dat is nog niet alles, want er zijn ook andere producten zoals schoonmaakmiddelen en hygiënesluizen te vinden op de markt. Alles gericht om jouw bedrijf zo goed mogelijk aan alle hygiënische eisen te laten voldoen.