Cadeaus voor echte mannen

Een uniek en persoonlijk cadeau, dat blijft altijd een moeilijke opgave. Voor vrouwen lijkt het minder moeilijk. Een fijne mascara, een mooi sieraad of een lekker geurtje, elke vrouw wordt daar wel blij van en ziet er de nuttigheid van in. Mannen hebben echter een andere perceptie over nuttigheid. Als ze al een lekker geurtje hebben, is een extra geurtje niet nodig. Een vrouw zou de geurtjes afwisselen, maar zo gaat het niet bij mannen. Zodoende is het belangrijk om cadeaus te vinden die praktisch en nuttig zijn. In deze blog geef ik een lijst van mogelijke cadeaus voor mannen.

Een mooi horloge

De meeste mannen willen er natuurlijk goed verzorgd uitzien. Ook een mooi horloge hoort dan bij de outfit. Echter kan een horloge wel een prijzig cadeau worden. Als je echter met een vriendengroep of een deel van de familie een cadeau wilt geven aan de jarige, kan je wel mensen vragen om geld in te leggen. Op die manier heb je een groter budget om een mooi horloge te kunnen kopen.

Gereedschap

Vrouwen zouden snel denken dat dit geen leuk cadeau is. Wat moet je er immers mee? Nou heel veel juist, mannen zien het nut in van gereedschap en zien dit als een slimme investering. Je hebt ongemerkt namelijk best vaak gereedschap nodig. Als je in de zomer gemakkelijk de heg wilt inkorten kan dit makkelijk met een accu heggenschaar. Of als je even een gaatje moet maken in de muur om een schilderij op te hangen heb je toch veel aan een accuboormachine. Zowel de Makita boormachine als de Makita heggenschaar kunnen voor een redelijke prijs van het merk Makita gekocht worden.

City trip

Als je met een vriendengroep bent, is het een leuk idee om de verjaardag van de jarige met zijn allen op een leuke locatie te vieren. Vlieg bijvoorbeeld met zijn alleen naar een Europese grote stad en spendeer daar een aantal dagen. Het leukste cadeau is namelijk mooie herinneringen en deze kan je zeker tijdens een leuke city trip creëren.  Daarnaast is het leuk om een mooie foto van de city trip op canvas groot te laten printen. Zo heeft de jarige een herinnering om aan de muur te hangen. Een foto printen kan ook op aluminium of op glas, echter is canvas een goedkopere optie. Je moet er wel rekening mee houden dat de foto een bepaalde (pixel)kwaliteit moet hebben om vergroot op canvas nog steeds mooi te zijn.